BEIRATKOZÁSI INFORMÁCIÓK

Tájékoztatás a beiratkozás rendjéről

A 10/2020.(V.29) EMMI határozat alapján a középfokú iskolába felvételt nyert tanuló szülője vagy törvényes képviselője útján az iskolába személyesen vagy elektronikus úton is beiratkozhat. Amennyiben az elektronikus beiratkozást választja, az eredeti dokumentumokat akkor is be kell mutatnia a július-augusztusban kijelölt ügyeleti napokon (szerdánként), de legkésőbb a 2020-21. tanév első tanítási napján.

Elektronikus beiratkozás esetén a KRÉTA e-ügyintézés felületén (Beiratkozás középfokú intézménybe, BKI) 2020. június 15-től indítható a beiratkozás folyamata., az alábbi útmutató szerint:

Amennyiben a szülő vagy törvényes képviselő NEM az online ügyintézés lehetőségét választja, úgy 2020. június 23-án, 14.00 – 16.00 között várjuk iskolánkban személyesen. A nagyobb tömeg elkerülése érdekében kérjük, hogy amennyiben lehetséges, ezúttal a szülők NE HOZZÁK MAGUKKAL GYERMEKÜKET! A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

  • általános iskolai bizonyítvány
  • a tanuló TAJ-száma, személyi igazolvány-száma, pontos lakcíme
  • amennyiben a tanuló sajátos nevelési igényű, vagy tanulási nehézséges, a legutolsó, érvényes szakvélemény
  • külföldi állampolgár esetén a tartózkodásra jogosító érvényes okmány
  • diákigazolványhoz a lakóhely szerinti okmányirodában készült igazolólap a diákról készült digitális fénykép elkészítéséről és digitális aláírása felvételéről
  • amennyiben a tanuló a testnevelés órára felmentést vagy könnyítést kér, az erre vonatkozó, 3 hónapnál nem régebbi szakorvosi javaslat
  • krónikus betegség esetén (asztma, epilepszia, gerincferdülés stb.) kórházi zárójelentés vagy kezelőlap másolata
  • beiratkozáskor a nem kéttannyelvűbe iratkozó tanulóknak idegen nyelvet kell választani!

A diákigazolvány igénylésére vonatkozó kérelem (NEK-adatlap is) a beiratkozással egyidőben, vagy azt követően későbbi időpontban, a július-augusztusban kijelölt ügyeleti napokon (szerdánként) is benyújtható az iskola titkárságán. Várható iskolanév-változás miatt a diákigazolvány igénylést csak szeptemberben indítjuk el!

A beiratkozás feltétele a szakmai alkalmassági vizsgálaton való részvétel, amit  június 15-én, 17-én és 19-én előzetes beosztás szerint szervezünk meg az iskolában. A tanuló számára megjelölt napokon lehetőség van a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok személyes beadására is, amennyiben azok rendelkezésre állnak. KÉRJÜK, HOGY CSAK ABBAN AZ ESETBEN ADJÁK BE AZ ALKALMASSÁGI VIZSGA NAPJÁN EZEKET A DOKUMENTUMOKAT, HA VALAMENNYI RENDELKEZÉSRE ÁLL A FENT FELSOROLTAK KÖZÜL!

Az egészségügyi alkalmassági vizsgálati beosztást itt tekintheti meg:

KÉRJÜK, HOGY AZ ALKALMASSÁGI VIZSGÁLATRA HOZZA MAGÁVAL A KITÖLTÖTT EGÉSZSÉGÜGYI LAPOT, VALAMINT OLTÁSI KÖNYVÉT!

 TÁJÉKOZTATÁS OKJ KÉPZÉSEKRŐL

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

KÉPZÉSEINK NAPPALI ÉS ESTI MUNKARENDBEN INDULNAK A 2020/2021. TANÉVBEN

Képzési információk és jelentkezési lapok elérhetők :

www.bokaysuli.hu/okj-kepzesek/

NAPPALI KÉPZÉSEK- LETÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI LAPOKKAL

ESTI KÉPZÉSEINK LETÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI LAPOKKAL

EGÉSZSÉGÜGY ÁGAZATI ÉRETTSÉGIVEL RENDELKEZŐK RÉSZÉRE A KÉPZÉSI KÍNÁLAT SZINTÉN MEGTEKINTHETŐ, JELENTKEZÉSI LAPOK LETÖLTHETŐK!

FIGYELEM! AKI 2020 JÚNIUSÁBAN AZ EGÉSZSÉGÜGY ÁGAZATI ÉRETTSÉGI BIZONYÍTVÁNYÁVAL OKJ 52 720 01 ÁLTALÁNOS ÁPOLÁSI ÉS EGÉSZSÉGÜGYI ASSZISZTENS SZAKKÉPZETTSÉGET IS SZERZETT,SZINTÉN BEIRATKOZHAT AZ 1 ÉVES INGYENES KÉPZÉSEK VALAMELYIKÉRE!

BEIRATKOZÁS OKJ KÉPZÉSEKRE

NAPPALI KÉPZÉSEINKRE: 2020. JÚNIUS 25. 10:00-12:00 ÓRÁIG AZ ISKOLÁBAN

ESTI KÉPZÉSEINKRE: 2020.JÚNIUS 25. 14:00-17.00 ÓRÁIG AZ ISKOLÁBAN

AZ ELSŐ ÉS A MÁSODIK SZAKMA MEGSZERZÉSE INGYENES!

További tájékoztatás kérhető :

a 06-1-313-1067-es telefonszámon, vagy az egyes képzések alatt található e-mail címeken.

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük