ESTI KÉPZÉSEINK LETÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI LAPOKKAL

ÁPOLÓ KÉPZÉS – SÜRGŐSSÉGI SZAKÁPOLÓ SZAKMAIRÁNNYAL KÉPZÉSI IDŐ: 3 ÉV

GYAKORLÓ ÁPOLÓ KÉPZÉS FELNŐTTBETEG- ÁPOLÓ, VAGY CSECSEMŐ ÉS -GYERMEKÁPOLÓ SZAKMAIRÁNNYAL 2 ÉV

EGÉSZSÉGÜGYI ASSZISZTENS KÉPZÉS –FOGÁSZATI ASSZISZTENS SZAKMAIRÁNNYAL 2 ÉVPERIOPERATÍV ASSZISZTENS KÉPZÉS – MŰTÉTI SZAKASSZISZTENS SZAKMAIRÁNNYAL 3 ÉV

REHABILITÁCIÓS TERAPEUTA KÉPZÉS –GYÓGYMASSZŐR SZAKMAIRÁNNYAL 2 ÉV

A gyógymasszőr a szakorvos utasítására és felügyelete mellett, diagnózis alapján, különböző,meghatározott típusú masszázst végez és felhasználja a víz, és gyógyvizek kedvező hatásait., Csapatban dolgozva támogatja az orvos munkáját, együttműködik a gyógytornásszal, fizikoterápiás szakasszisztenssel a betegek (páciensek) gyógyulása, rehabilitációja és pihenése érdekében. Gyógymasszázst és iszapkezelést alkalmaz, különböző hőmérsékletű,kiterjedésű fürdőkkel kezelést végez, gyógyvizes ivókúrát alkalmaz.

EGÉSZSÉGÜGYI ASSZISZTENS KÉPZÉS – KARDIOLÓGIAI ÉS ANGIOLÓGIAI ASSZISZTENS SZAKMAIRÁNNYAL 2 ÉV

A kardiológiai és angiológiai szakasszisztens az egészségügyi szolgáltatás területén, azon belül is a szív- érrendszeri betegellátásban végez asszisztensi feladatokat. A gyógyító csapat tagjaként, az orvos utasítására önállóan, vagy az orvossal együttműködve végzi tevékenységeit. Megfelelő kapcsolatteremtő képességgel rendelkezik, munkáját hivatásként gyakorolja, betartja annak etikai normáit.

SPORTEDZŐ KÉPZÉS -NŐI TORNA, VAGY ÚSZÓEDZŐ SZAKMAIRÁNNYAL 2 év

FITNESS-WELLNESS INSTRUKTOR KÉPZÉS 2 ÉV

A JELENTKEZÉSI LAPOKAT KÉRJÜK GYALLAI KRISZTINA OKTATÁSI REFERENS RÉSZÉRE MEGKÜLDENI!

E-MAIL: gyallai.krisztina@semmelweis-univ.hu