IDEIGLENES FELVÉTELI RANGSOR

Kedves Jelentkezőink, tisztelt Szülők!

Az alábbi ideiglenes felvételi rangsor tartalmazza az iskolánk valamelyik képzésére jelentkező tanulók sorrendjét a hozott/szerzett pontszám alapján.

Ha több tanuló azonos pontszámot ért el, helyezését egy “-tól-ig” sorszámmal jelöltük (pl. 16-18. hely esetén három tanulónak volt azonos pontszáma).

A könnyebb kereshetőség érdekében a vezetéknév kezdőbetűi alapján rendeztük sorba a tanulókat, ezen belül az oktatási azonosító segítségével, vagy a megadott jelszó alapján tudják megtekinteni az adott képzés rangsorában elfoglalt helyüket.

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy telefonos érdeklődés esetén nem tudunk válaszolni az olyan jellegű kérdésekre, hogy a tanulónak milyen esélyei vannak a bejutásra egy kedvezőtlenebbnek tűnő sorszám esetén. Az 1-34. sorszámú tanulók, amennyiben elsőnek jelölték meg az adott képzést, biztos bejutók. A 35 fölötti sorszám esetén arra lehet számítani, hogy számos tanuló más iskolák más képzéseire is jelentkezett, így amennyiben valaki máshova nyer felvételt, a többi tanuló előbbre kerül a rangsorban.

A RANGSORT ITT TUDJA LETÖLTENI: